Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2009

αίσχος!
Βγήκα που λέτε σήμερα πρωί πρωί για τον καθημερινό μου περίπατο, (με τη μηχανή φυσικά σαλονίκη χαλαρά), και η πόλη ως εκ θαύματος άδεια. Μεγάλη γιορτή κιόλας βλέπετε του αγ. Δημητρίου (μεγάλη η χάρη του, το έκανε το θαύμα του πάλι ο άτιμος), και λέω «δεν πάω να ανάψω κάνα κεράκι στον ομώνυμο ιερό ναό». Δεν είναι και λίγο πράγμα να Σε προστατεύει την πόλη μια τέτοια προσωπικότητα!
Με το που ξεκινάω κατά τον ναό που λέτε, και όλα πάνε δεξιά τι βλέπω;
Τα τσογλάνια οι κουκουλοφόροι γέμισαν την πόλη με μια αηδιαστική αφίσα ανήμερα της μεγάλης αυτής γιορτής της επί χιλιετιών φωτοβολούσας πόλης μας.

Μετά από αυτό το περιστατικό, με το οποίο ξεχείλισε φυσικά το ποτήρι, καλώ τους
χιλιάδες διαδικτυακούς αναγνώστες μου να προσέλθουν στον ιερό χώρο της κατάληψεως «φάμπρικος της υφανετάριας», για να δούμε τι θα κάνουμε επιτέλους με αυτούς τους βάνδαλους.

Ευχαριστώ

5 σχόλια:

 1. Θα είμαι εκεί ΣΕ λέω!
  Σ.Μ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. και να φανταστείς πως μένω 50 μέτρα μακριά από την υφανετ, στη λ. καραμανλή

  πρώτη φορά στο μπλογκ σου
  τα λέμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο καβαλάρης νταβατζής (προστάτης γαρ) της πόλεως η Μήτσους θα σας κάψει, να μάθετε να στήνετε πανηγυράκια σε στοιχειωμένα κάτεργα. Να πάτε αλλού, στην ανεξερεύνητη γη κατά προτίμηση, να τα κάνετε αυτά.

  ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΜΕΡΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Έχω μόλις 16 ώρες που έπεστρεψα στην Αθήνα και ήδη έχω πέσει σε βαθιά μελαγχολία. Ο ιερός ναός της μεγαλόχαρης ΥΦΑΝΕΤ μας χάρισε για άλλη μια φορά υπέροχες στιγμές! Άιντε τώρα Αθήνα...

  Φιλιά από κάποιον που γνωρίζεις αλλά δεν ξέρεις ότι είναι αυτός που σου γράφει αυτή τη στιγμή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή