Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Σύλληψη Αγίου

.


 
Αχ τι μας βρήκε!
Μαύρη μέρα χθες για την Θεσσαλονίκη. Αυτό που διαφαινόταν πως θα γίνει, έγινε χθες, όχι μόνο με τους χειρότερους όρους για τον Άγιο, αλλά και την χειρότερη περίοδο.

Και φυσικά δεν μιλώ για την σύλληψη του Αγίου Εφραίμ

Διαβάσαμε χθες μια ακόμη μελανή σελίδα της βεντέτας που ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη μεταξύ των Αγίων ημών Αγίων. Ο γνωστός ρουφιάνος Άγιος Δημήτριος, ντεμέκ προστάτης της πόλης, αλλά στην πραγματικότητα μέγιστο εγωπαθές ψώνιο και ζηλιάρης, δεν μπόρεσε σαν κακομαθημένο που είναι να ρίξει λίγο νερό στο κρασί του και να αφήσει έστω για λίγες μέρες τα φώτα από πάνω του.

Διέταξε τις μυστικές υπηρεσίες του Μπουτάρη (παραπληροφορώντας τες φυσικά) να έχουν υπό στενή παρακολούθηση έναν «λαθρομετανάστη» από την Καισαρεία που πέρασε τα σύνορα τις τελευταίες μέρες και κυκλοφορούσε στην πόλη.

Αποτέλεσμα αυτής της πλεκτάνης;

Η σύλληψη του Άγιου Βασίλη στο κέντρο της πόλης μας!


Τέτοιες μέρες που είναι, την έκανε την μαλακία του ο τζουτζές του Άνθιμου…

Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν πέρασε από ανακριτή σήμερα το πρωί, και βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Διαβατών. Το κατηγορητήριο μιλούσε για επ’ αυτοφώρω σύλληψη για κλοπή σε πολυκατάστημα παιχνιδιών…

Δύο αυτόπτες ψηφοφόροι…ε…οσιομάρτυρες…ε… μάρτυρες των Οικολόγων Πράσινων και του Σύριζα υποστήριξαν σήμερα στο δικαστήριο πως στελέχη του λάος έβαλαν κρυφά στον σάκο του Αγίου τα παιχνίδια, έτσι ώστε να μην χαλάσουν το χατίρι του ρουφιάνου Αγίου Δημητρίου και χάσουν κάναν ψήφο ετοιμοθάνατου. 

Φυσικά μετά την κατάθεση αυτή, δεν είχαν την ίδια τύχη με τον μάρτυρα του ΚσταλινικοδοσιλογικούΚόμματοςΕλλάδος, που υποστήριξε πως όλα αυτά δεν πρέπει να απασχολούν τον κόσμο της εργατιάς και έριξε κι αυτός την πετρούλα του στον Άγιο, χέρι-χέρι με το λάος, καταγγέλλοντάς τον Μπιλάρα ως πράκτορα της coca cola.Βέβαια μόνο η ξεναγός νεκρόπολης γνωρίζει τι έγινε ακριβώς. Ο Μπίλης κατάφερε και μου πέρασε ένα σημείωμα πριν τον πάρουν για Διαβατά.

Ο Άγιος Βασίλης όντως σούφρωνε παιχνίδια χθες!

Και τα έχει «πάρει» περισσότερο με τους οικολόγους και τους συριζέους που έτρεξαν να παίξουν το παιχνιδάκι τους στην πλάτη του. 

Για το λάος και το κκε δεκάρα δεν δίνει. Μια ζωή μαρτυριάρηδες ήταν…τώρα θα αλλάξουν.

Όσο για  το κάθαρμα τον Δημήτριο μου τα είπε όλα…

Ο Άγιος Δημήτριος έχει καιρό τώρα για τσιράκι του τον Άγιο Σπυρίδωνα.
Τον έχει για θελήματα, για τις δύσκολες δουλειές, σαν δεξί του χέρι ένα πράγμα. 
Κανόνισε ο Δημητράκης λοιπόν τον περασμένο Σεπτέμβρη ένα event, όπου ο Σπύρος θα έκοβε το δεξί του χέρι, και θα το περιέφερε στην Τριανδρία. Θα μαζεύονταν πολλής κόσμος, θα έβγαινε και κάνα φράγκο. Κλασικά πράγματα.

Για το παραπάνω event που λέτε πρότεινε στον Βασίλη να κόψει τα γένια του και να κάνουν φυλαχτά πράγμα που φυσικά και αρνήθηκε γιατί θα χαλούσε το λουκ του.
Άσε που και το φίφτι-φίφτι που του πρότεινε για αμοιβή τον έριχνε εξόφθαλμα…

Ε να πως ξεκινάει αυτή η βεντέτα.Ουφ! Τέλειωσε!Αυτά…
καλή χρονιά…


…ευτυχώς η αγορά ξαναζεσταίνεται σιγά σιγά…1 σχόλιο:

  1. πώς και δεν το είχα προσέξει;
    έστω και καθυστερημένα καλη χρονιά!
    το ποστ ήταν απολαυστικό και δυστυχώς εύστοχο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή